Meer dan 200.000 Italiaanse liedjes nu gratis te beluisteren!

Meer dan 200.000 Italiaanse liedjes nu gratis te beluisteren!

Ben jij groot liefhebber van Italiaanse muziek? Kan je bijvoorbeeld urenlang genieten van Andrea Bocelli of Eros Ramazzotti? Dan is er goed nieuws voor jou! De Italiaanse overheid, het Italiaanse ministerie voor cultuur, heeft namelijk een speciale website online gezet waarop meer dan 200.000 échte Italiaanse nummers helemaal gratis te streamen zijn. Meteen luisteren? Ga dan naar http://www.canzoneitaliana.it/. Erg leuk om je vakantieherinneringen weer op te halen!

Op de website vind je niet enkel de nieuwste populaire Italiaanse muziek. Er zijn hier namelijk liederen te vinden vanaf het jaar 1900. Naast losse nummers is het bovendien mogelijk complete afspeellijsten te beluisteren. Die zet je eenvoudig op om vervolgens urenlang aan Italiaanse liedjes te horen. Ook vind je de nodige informatie over de geschiedenis van de Italiaanse muziek en de stijlen. Ga je binnenkort op vakantie naar een bepaalde Italiaanse regio, bijvoorbeeld naar Venetië, Puglia of Sicilië? Laat je dan vast inspireren en luister muziek uit de streek van jouw vakantieadres.

Geen paniek overigens voor wie geen Italiaans spreekt. De website is namelijk eenvoudig op Engels te zetten, waardoor het voor iedereen te begrijpen is.

Meteen Italiaanse muziek luisteren? Dan raden we deze aan:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *